20 mars 2012

Vi Har Gjort Det Igen

[via]

Trettio . procents . rea .. Do I really need to elaborate?

Jag skrev nyss om att skippa det där med sovrumsrenovering på grund av mängden jobb i relation till mängden energi som finns att tillgå just nu. Men nu är det så att ett av de större byggvaruhusen råkade ha 30% rabatt på Elfas förvaringslösningar. Och som ni känner till vid detta laget är vår approach; ”det kan man helt enkelt inte gå miste om”. Åtminstone inte om man har en renovering på gång inom snar [?] framtid.

Sagt och gjort. På söndagsmorgonen satte vi oss till rätta vid frukostbordet, fullt utrustade med papper, pennor, prislistor och annat nödvändigt, och planerade den nya garderoben. Senare på dagen bar det av mot byggvaruhuset och ett par timmar senare var vi hemma igen med garderobsinredningsbyggsatsen.

När vi sätter igång är dock inte bestämt. Det krävs nämligen en del förarbete. Spackla, slipa, måla. Riva upp golv. Slipa golv alternativt lägga nytt golv [hoppas på det tidigare]. Bygga vägg och först sedan blir det dags för montering av garderobsinredningen. Ni fattar. Det kräver viss tid och visst engagemang. Men snyggt och praktiskt blir det nog när allt är klart!

Inga kommentarer: