25 oktober 2011

Konferens. Resa. Och Allt Därtill.

Ny vecka. Ja vi är ju faktiskt nästan halvvägs in i den. Hektiskt som vanligt. Börjar bli vardag det här känner jag. Men jag har ju mycket att se fram emot nu i veckan.

Imorgon blir det heldag tillsammans med närmaste kollegorna hemma hos en av oss. Vi skall kolla över årets strategier och mål och påbörja planeringen inför år 2012. Intressant för planeringsnördar som jag. Hoppas även på mycket mat, lite vin och många goda skratt som avslut på dagen.

Jag har fått i uppgift att förse oss med morgonfikafrukost till imorgon och det är vad jag skall ägna mig åt ikväll. Vid sidan av det hade jag tänkt packa ner de skönaste av kläder i kappsäcken för på torsdag kväll bär det av mot mina älskade hemtrakter. Jag saknar min familj just nu. Älsklingen får stanna hemma i Stockholm för att förbereda lite inför stora flytten om cirka 1½ vecka. Det känns väl rättvist eller hur?

Nej om jag skall vara ärlig har jag redan påbörjat packningsgörat så jag kan med gott samvete resa hem och pusta ut i helgen. Äta gourmandpappas goda mat. Gå långpromenader i naturen med älskade syster yster. Gömma mig från kölden på något av stadens caféer efter en shoppingtur med fina mamma. Eller bara sitta hopkrupen i soffan med nassekatten och resten av familjen..

2 kommentarer:

Höperöt sa...

Nassekatten! Ååh, krama nassekatten från mig!

Mikaela sa...

Jag ska krama nassekatten från dig :D Har fått en till request av samma karaktär som måste uppfyllas..