31 oktober 2012

En Dag Av Detox, Yoga Och Oinspiration


Ooh så oinspirerad jag känner mig för tillfället. Det syns tydligt här på bloggen, men man kan inte alltid vara på topp tänker jag. Eller!? Det kanske är just det jag kunde vara om jag bara bestämde mig för det!

Just nu detoxar jag med hjälp av frukt och grönt. Jag har på sista tiden känt mig lätt uppsvälld efter att jag ätit och tänkte att en kortare detox kanske kunde neutralisera kroppen. Efter endast några dagar mår jag redan bättre.

Och ikväll står yoga på programmet. Jag tänkte prova på jivamukti som för mig är något helt nytt och jag tror att det är just det jag nu behöver. Men först ytterligare några timmar jobb. Önskar er alla en trevlig fortsättning på dagen!

  

2 kommentarer:

Malenami sa...

Hur gör du och vad äter/dricker du när var hur..?? :))
Är mest rädd för sötsuget som oftast brukar sabotera sådant för mig. Tips?

Kramar!

Mikaela sa...

De första tre dagarna åt jag endast frukt och grönt i flytande form (smoothies och mixade soppor). Dag fyra t o m sju kunde jag äta frukt och grönt i fast form.

Inga restriktioner gällande mängd och inga specifika tidpunkter att följa här inte :) Det viktiga var dock att inte äta tillagad mat under detoxveckan..

Gällande dryck är det vatten och örtte som gäller. Oväntat nog kände jag inte av det sötsug som jag alltsom oftast lider av och det verkar fortfarande hålla i sig ;)