1 oktober 2012

Måndag Och Utvilad

Helgen såg i princip ut så som jag förutspådde. I lördags gick vi på utförsäljning. Det blev tyvärr ingen hallmöbel, men såväl ett par mindre inredningsprylar som redan hittat sina platser i lägenheten. Vi tittade även på dörrhandtag och tyger men kunde inte hitta något som föll oss i smaken. Vi får fortsätta letandet helt enkelt..


Det var det inredningsrelaterade. I övrigt har vi hunnit med stadsteaterns From Sammy with Love. En pjäs om framgång och motgång, utanförskap och vardagsrasism. Mycket sevärd enligt mig. Lördagskvällen avslutades med ett par glas och samtal kring framtiden nere på vår lokala pub. Det känns tryggt att veta att vi vill samma saker jag och älsklingen..


Och i söndags gjorde jag absolut ingenting. Jag kan inte minnas när jag senast hade en oplanerad dag och en ”tom” lägenhet att förfoga över. Jag gjorde allt i egen takt och lyckades faktiskt eliminera delar av oredan där hemma. Och som jag njöt!


The weekend has been a good one filled with interior decoration, rewarding discussions, thoughtfulness, and on Sunday I did absolutely nothing! I can’t remember when I last did nothing and the feeling of delight it gives..

3 kommentarer:

Eli sa...

Är det bilder av kuddarna ni köpte? Snygga!! Hallmöbel - nu är jag helt med (halvmöbel...) haha! :)

Mikaela sa...

Ja kuddarna fick följa med hem [+ ytterligare ett par saker]. Dom kommer passa bra i soffan som vi planerar köpa.. återstår att se när det köpet blir av :D

Eli sa...

kul. jätte fina! :)