12 oktober 2012

Höstaktiviteter


Vilken fin kväll vi hade i onsdags. Goda skratt, delikat hemlagad pizza ackompanjerat av ett par glas vin och mängder av cupcakes. Cakesen blev både goda och snygga. Otroligt goda och snygga med tanke på att ingen av oss faktiskt bakat cupcakes tidigare. Det var den kvällen. Veckan gick snabbt och nu nalkas det helg igen.

Just nu funderar jag över årets sista månader. Jag vill boka in en kurs av något slag för att få utlopp för min kreativitet. Återstår att se vad som erbjuds och vad som lockar, men målet är att efter helgen veta vad jag vill och när detta kreativa spektakel går av stapeln. Kurs i feng shui? Betonggjutning? Hattillverkning? Idéerna är många kan jag lova.

Jag cyklar faktiskt fortfarande men det börjar bli kallt nu och dags att lägga cykeln på hyllan. Så imorgon känner jag att det är dags att ta itu med träning av annat slag. Ett yinyogapass får utgöra startskottet. Planen är att ett 10-klippkort skall få följa med mig hem och pusha mig till välmående under kommande veckor.


We had a great cupcake evening on Wednesday and the cakes actually turned out better than expected. None of us had baked cupcakes before but we seem to be naturals. Apart from the baking activity, I’m planning what to do during the upcoming months. I’m looking for some kind of course where I can be creative. Go bananas. And. I’ve decided to resume yoga again. First class tomorrow!

3 kommentarer:

Sabina sa...

Cupcakesen ser verkligen goda ut! Yinyoga låter kul, hoppas du kommer att trivas med det.
Ha en bra start på den nya veckan!
Här har vi höstlov och åh vad skönt det skall vara att få sova längre imorgon!

Kram Sabina

Eli sa...

snygg cupcake bild! :) det var en mkt trevlig kväll, absolut nåt som vi får repetera! ser frem emot att höra mer om kurser och yoga! kram:)

Mikaela sa...

Yogan ja.. den har jag utövat sedan tidigare, men jag tog mig i kragen och såg till att börja igen efter långt uppehåll. Yin yoga är hur skönt som helst!

Det var några år sedan jag fick njuta av höstlov! Haha. Får väl vänta tills jag själv har barn innan jag kan få njuta av det igen :)

Kram på er!