8 april 2011

Och Vi Åt Och Åt Och Åt ...

Återhämtar mig från kickoffen. Igår var en intensiv dag på många sätt. Men det var roligt att se tydliga resultat och att alla i teamet verkar vara inne på samma linje för hur 2011 bör se ut, vilka mål vi skall sätta, vilka krav vi bör ställa..

I övrigt gick dagen i matens tecken. Underbar frukost med hälsomackor, fruktshottar och yoghurt med färska bär, nötter och frön. Till lunch blev det fisk och till middag toast skagen [älskar] samt grillad rostbiff. Och vin såklart. Maten smakade mycket bra, men jag kan tyvärr inte säga att det var en total smaksensation. Lyfter dock på hatten för den service vi fick hela dagen lång. Och mellan alla dessa stora måltider fick vi mellanmål för att hålla energinivå samt humör uppe.

Hade dock väntat mig att spa- och badavdelningen skulle vara större än den visade sig vara. Men det räckte i och för sig väl för vårt lilla team där vi plaskade runt i takbassängen och tog upp hälften av bastun med våra handdukar och skratt. En mycket uppskattad dag tillsammans med kollegor. Men just nu vill jag bara vila..


Inga kommentarer: