15 augusti 2011

Helg HemHemma


Trots en väldigt kort helg hemma i Vasa, hann jag faktiskt med det viktigaste. Jag besökte mormor och som vanligt vankades det kaffe och bullar. Det är nog just därför vi myntat uttrycket bullastället om mormors hus. Den rosenprydda kaffekannan gör mig nostalgisk och jag minns min barndoms somrar.

Den egentliga orsaken till helgens lilla resa var ett bröllop. Ett bröllop så vackert. Dagen innehöll så mycket kärlek och värme att jag önskar alla varit där för att få uppleva samma sak som jag. Hoppas bruden inte misstycker att jag laddade upp en bild som togs efter vigseln.

Och hemma hos mina föräldrar då? Ja där tog jag det lugnt. Precis som jag lovat. Stiliga pappa grillade. Inte för att han är man utan för att han är bäst på det. Och fina mamma och jag donade i köket och planerade mumsiga efterrätter. Precis en sådan helg behövde jag just nu.


1 kommentar:

Anonym sa...

Åååh, vad fint foto av oss! Jo, jag kände så mycket kärlek i luften den dagen att jag ännu svävar på moln. Jag vill ta om hela dagen och göra allt på precis samma sätt. :) Tack för den söta gåvan! Kram, P