2 augusti 2011

Jag Och Tidiga Morgnar


Om jag skall vara ärlig så gillar jag inte tidiga morgnar. Jag är helt enkelt inte gjord för tidiga morgnar. Jag har alltid varit den som sovit länge länge. Bullat runt mellan kuddar och täcken tills klockan slagit mer än mycket. Den som ätit frukost sent, antar att det kunde kallas lätt brunch i just mitt fall. Den som börjat plugga runt 20-tiden på kvällen och suttit till långt in på småtimmarna eftersom koncentrationsförmågan varit som störst just då. Den som inte kommer igång med jobbet sådär på riktigt förrän efter lunch..

Men för att hålla mig till ämnet. Idag blev det en synnerligen tidig morgon mina mått mätt. Mina kära föräldrar anlände med färjan tidigt i morse för att påbörja en kortresa genom sommarSverige och för att på kvällskvisten förhoppningsvis slå sig till ro i de vackra solnedgångarnas och de solvarma klippornas Lysekil. Ja. Mina föräldrar är också på väg till västkusten denna semester. Och eftersom de så snällt ställt upp och kuskat en bilfull av mina pinaler över potten Östersjön, så kan man inte annat än bjuda in till tidig frukost.

Vi fick en trevlig timme ihop denna morgon. Och jag ser fram emot att ses igen på fredag när de åter anländer till Stockholm för att tillbringa ett veckoslut ihop med sina döttrar och en "svärson". Det blir mycket familj för min del just nu. Men det är ju så jag egentligen helst vill ha det..

Inga kommentarer: