15 september 2011

I'm Super Woman

Det har varit lite kaos på jobbet i ett par veckor nu och jag har fått leka super woman dagarna i ända. Jag har varit medlare och problemlösare och kravställare och lite tjattant. Det är därför jag inte skrivit. För att jag varken haft tid eller ork att berätta. För att inte tala om att jag faktiskt inte haft något att berätta om. Men nu skall det bli ändring på det hade jag tänkte.

Idag hade jag tänkt flyga förbi en liten secondhandbutik efter jobbet för att kolla ifall de råkar ha något roligt att piffa upp höstgarderoben med. Älsklingen firar en väns födelsedag och jag tänkte fira genom att ha en lugn kväll på Fotografiska för mig själv. Sedan får det nog bli en smula bokläsande, ett aromatiskt fotbad och lite annat som kan tänkas verka lugnande. Hur låter det? Underbart eller hur!

2 kommentarer:

Tenne sa...

Vad tyckte du om utställningarna? Fanns en del uppseendeväckande verk, inte sant ;) Men även mycket fint!

Mikaela sa...

Jag gillade dom.. främst Mapplethorpes. Men jag trodde faktiskt inte att vuxna människor i Sverige skulle känna sig så obekväma med det hela.. Uppseendeväckande ja, men fniss här, fniss där.. om detta är reaktionerna tror jag vi behöver fler utställningar som hans.