12 juli 2012

Följ Med På Renoveringsäventyr

Vi har tillbringat de senaste dagarna hemma i Stockholm. Som jag tidigare berättat, var tanken att denna sista semestervecka skulle gå i renoveringens tecken. Det gör den också vilket betyder att jag och älsklingen nu åter bor i en belamrad etta medans vi donar med sovrummet.

I tisdags började vi med att riva klickgolv. Vi hade en önskan om att hitta ett vackert trägolv därunder som vi kunde slipa, kanske vitlasera och låta stå. Men vi borde ha förstått att ingen lägger ett klickgolv ovanpå ett vackert trägolv utan orsak. Ett trägolv fann vi, men skicket var allt annat än bra och nu får vi tänka om..


Ovan ett antal FÖRE bilder. Beundra golvplankornas olika bredd, söndersågade plankor och häftstift [?] Njut av den underbara väggfärgen och de välmatchade eluttagen i svart.. Vad tycks? Detta kommer alltså att vara vårt lilla projekt de kommande veckorna och härmed inbjuds ni delta i vårt renoveringsäventyr!


Our bedroom renovation is now in progress. We started off by removing the floor and were hoping to find a beautiful old wooden floor underneath. And so we did. Unfortunately it was not in the state we had hoped and we will be forced to rethink our plans. I’m hereby inviting you to join us during our little renovating adventure. Stay tuned!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Nej, vad tråkigt! Finns det inga nya trägolv som man kan få att se lite äldre ut? För trägolv är bra mycket finare än klickgolv.

Lycka till med renoveringen!

Mikaela sa...

Jo det finns massiva trägolv som ser bra ut. Kanske blir ett sådant. Eller så hittar vi på någon annan lösning.. men ett klickgolv flyttar inte in igen ;)