23 juli 2012

Planer På Paris


Igår eftermiddag tog jag paus från all renovering och träffade upp ett gäng glada tjejer på Bageriet på Skånegatan. Vi hade inte bestämt var vi skulle träffas utan strök omkring på söder en stund och detta ställe drog genast ögonen till sig. Knallgula vägglyktor och utemöbler mot en annars neutral bas.

Vi snodde såklart åt oss ett bord för att i lugn och ro kunna planera resan till Paris i september. Resan som var orsaken till denna söndagsfika.. Vi har nu äntligen bestämt oss för en helg och idag bokar vi förhoppningsvis flyg.

Parisplanerna då? Lite leka turist men ingen av oss är intresserad av att köa för att komma in på typiska turistmål så vi får försöka hitta alternativa sätt att se det som är typiskt för Paris. I övrigt är vi alla intresserade av konst och kultur så något galleri eller någon utställning står självfallet på programmet. Shopping! Och om jag känner oss rätt tror jag bestämt att en väsentlig mängd tid kommer tillbringas på caféer och restauranger.. Detta blir något att se fram emot i höst!


I met up with a bunch of girls at Bageriet yesterday afternoon to plan our September trip to Paris. I loved the place. The interior. The exterior. The coffee and the pastries. Anyway. We have decided when to go to Paris and we have some thoughts about what to do and not to do as well. It’s a good start to make sure all are on the same page. To be continued..


Inga kommentarer: