13 juni 2011

En Måndagskväll Som Denna

Älsklingen mötte upp mig på perrongen igår kväll när jag anlände till Stockholm. Underbart att få ett sådant välkomnande. Trots att vi endast tillbringat tre dagar ifrån varandra, dagar som dessutom snabbt flög förbi, så hann mycket hända. Jag syftar såklart främst på vårt nya gemensamma boende.

Jag tror att vi båda redan nu är lite uppspelta och förväntansfulla inför höstens flytt. För när vi kom hem gick vi runt och pekade på saker som bör åtgärdas i vår nuvarande lägenhet inför försäljningen. Vi diskuterade hur vi skulle kunna optimera planlösningen i den nya lägenheten. Vi planerade vilka möbler som absolut bör införskaffas. Vilka möbler som kan säljas. Allt för att skapa det drömboende vi önskar. Ja vi tog dessutom en kort promenad till gatan där vi kommer att bo. Varför? Jo bara för att känna in atmosfären. Man har ju liksom inte riktigt fattat än..

Men vi kommer låta planeringen ta tid. Inte stressa fram beslut. Det är nog det mest sunda. Och vilken tur då att vi båda bär på förmågan att se realistiskt på saker och ting. Men det behöver för den delen inte betyda att man inte kan påbörja letandet efter det potentiella. Pejla läget. Kanske redan idag..

Inga kommentarer: