25 januari 2011

Tisdagstema 4 - Badrum

Dags för mitt första Fabrikeninlägg. Temat för vecka 4 är badrum och därför kommer jag att visa er detaljer från vårt relativt nyrenoverade badrum.

I våras råkade vi ut för en vattenskada som ledde till att vi var tvungna att riva ut allt i badrummet. Och då menar jag allt. På grund av olika omsändigheter levde vi utan badrum i lägenheten i cirka sex månader. Hallen var inte heller användbar och i dörröppningarna hängde plast som skulle tejpas dagligen för att inte släppa in allt byggdamm i resten av lägenheten. Upplever man månader som dessa tar man inte längre badrum och hygien för givet. Jag ser det nästan som en lyx och njuter av badrummet varje dag.

Badrummet är inte stort, men räcker till för två. Det enda jag verkligen saknar är ett badkar att få sjunka ner i när man känner sig frusen. Men bastu finner man nere i källaren som kompensation. Väggbeklädnad och möbler i vitt, golv i antracitgrått och inredningsdetaljer i röda toner samt naturmaterial. Och lite finsk design hänger såklart med på ett hörn..

1 kommentar:

Tenne sa...

Haha, på bild två är ju vattnet nästan på väg att rinna över :) Kul att se bilder från "nya" badrummet! Ser nog riktigt nytt och fräscht ut.